PLATA ÎN RATE
Alege plata cu cardul în rate fără dobândă.
PLĂȚI SECURIZATE
Toate plățile sunt securizate și de încredere.
RETUR PRELUNGIT
Returnări în termen de 30 de zile.
PIELE NATURALĂ
Toate produsele sunt realizate din piele naturală.

Magazin incaltaminte si accesorii dama din piele naturala

Sandale cu toc gros

Vezi mai mult

Sandale mireasă

Vezi mai mult

Sandale cu toc subțire

Vezi mai mult

Sandale joase

Vezi mai mult

COMANDA ONLINE INCALTAMINTE DIN PIELE NATURALA PENTRU FEMEI DAR SI ALTE ACCESORII


THE 5TH ELEMENT – ORIGINALITATEA NU ARE PERECHE. DESCOPERITI INCALTAMINTEA NOASTRA DE DAMA DIN PIELE NATURALA!

Ce face un magazin cu incaltaminte de dama din piele naturala sa fie cu adevarat original? Modelele de incaltaminte? Culorile lor? Diversificarea lor? Raspunsul inglobeaza, probabil toate aceste raspunsuri insa noi, The 5th Element, avem o propunere unica pentru toate clientele noastre dragi, precum si pentru cele care pasesc pentru prima oara pe acest site.

Nu suntem un simplu magazin online cu incaltaminte de dama din piele naturala, ci suntem cei care le confectioneaza, nu doar le distribuie. Echipa noastra de designeri este fana pielii naturale de lux, fara de care ideile lor nu pot lua forma modelelor de incaltaminte din piele naturala pentru femei. Pielea naturala premium pe care o utilizam in atelierele noatre de creatie trece printr-un proces in care ideile designerilor se combina cu tehnicile de prelucrare adecvate, pentru a rezulta acel tip de incaltaminte care uimeste orice ochi iubitor de frumos.

Mai mult, la The 5th Element, clientele noastre pot sa opteze pentru personalizarea culorilor a oricarui model de incaltaminte de dama din piele naturala, pentru a crea modele cu adevarat originale, esenta brandului nostru in orice circumstanta.

FIE PRIMAVARA-VARA, FIE TOAMNA-IARNA, SUNTEM MAGAZINUL ONLINE CU INCALTAMINTE DE DAMA DIN PIELE NATURALA LA DISPOZITIA TA!

Indiferent de sezon, magazinul online cu incaltaminte din piele pentru femei The 5th Element va intampina cu noile modele de primavara-vara si toamna-iarna, pline de prospetime si originialitate si gata sa fie purtate de reprezentantele sexului frumos.

Fiindca dorim sa avem si cat mai multa varietate, pentru a le oferi celor care ne viziteaza un motiv sa se reintoarca, ne-am specializat in crearea de:

Fiecare dintre acestea, fie ca e vorba de minunatii pantofi de dama din piele naturala, eleganti si desavarsiti din punct de vedere estetic sau de sandalele pentru femei create din piele naturala, stilizate perfect pentru sezonul cald, au parte de originalitatea caracteristica The 5th Element. Alegeti originalitate fara pereche doar din magazinul nostru online cu incaltaminte din piele naturala pentru doamne si domnisoare.

Vezi mai mult

@the5thelementstore

  • Inregistrare

Inregistreaza un cont nou
Deja ai cont?
Logeaza-te Sau Reseteaza parola