TERMENI SI CONDITII

1. Aspecte introductive

CONTRACT LA DISTANTA – contractul incheiat intre The 5th Element-vanzator si consumator in cadrul unui sistem de vanzari la distanta, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau mai multor mijloace de comunicare la distanta pana la si inclusiv in momentul in care a fost incheiat contractul;

Contractul la distanta se considera incheiat la momentul confirmarii, de catre The 5th Element,  a acceptarii comenzii transmise de consumator.

THE 5TH ELEMENT – societatile SC The 5th Element Store SRL cu sediul în București, sectorul 5, str. Petre Ispirescu, nr. 29, bl. M198, sc. 1, et. 5, ap. 18, identificata J40/10514/2014, CUI  RO 33569216, SC The 5th Element Team SRL, ,cu sediul social in Bucuresti, sectorul 5, str. Petre Ispirescu, nr. 29, bl. M198, sc. 1, et. 5, ap. 18, identificata cu J40/10910/2016, CUI 36430726, SC Wthink Agency SRL, cu sediul social in Bucuresti, sectorul 5, str. Petre Ispirescu, nr. 29, bl. M198, sc. 1, et. 5, ap. 18, identificata cu j40/2872/2014 , CUI 32900825.

denumite in prezentul document si profesionist/vanzator;

COMANDA – documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona bunuri de pe www.the5thelement.ro; comanda intervine si in cazul in care cumparatorul transmite vanzatorului intentia de a achizitiona bunuri prin alte mijloace de comunicare la distanta: social media – Facebook/Instagram (messenger/messages), telefonic (apelare, Whats app);

CONSIMTAMANT – inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei fizice prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, Termenii si Conditiile sau dupa caz, ca accepta ca datele cu caracter personal sa fie prelucrate in maniera asupra careia a fost informata;

CONSUMATOR – orice persoana fizica care viziteaza Site-ul si plaseaza o comanda prin intermediul acestuia sau care doar viziteaza Site-ul, denumit in continuare si utilizator sau client;

DATE CU CARACTER PERSONAL – orice date ce permit identificarea unei persoane fizice, cum ar fi: numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, numar de telefon etc;

MEMBRU – orice persoana fizica sau juridica care completeaza sectiunea „cont nou”, dandu-si acordul sa fie contactat de catre The 5th Element cu privire la activitatea pe care o desfasoara in baza relatiei relevante existente;

OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL – inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; in ceea ce priveste Site-ul www.the5thelement.ro, va fi incidenta notiunea de operatori asociati, asa cum aceasta este dezvoltata in Politica de Confidentialitate The 5th Element. 

NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre The 5th Element intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea The 5th Element cu referire la informatiile continute de acesta transmis pe baza de consimtamant al clientului/utilizatorului/membrului.

PRELUCRARE - orice operatiune/set de operatiuni asupra datelor cu caracter personal (cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate), respectiv colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea, diseminarea, punerea la dispozitie, alinierea, combinarea, restrictionarea, stergerea, distrugerea etc. (reprezentand orice fel de operatiune in legatura cu datele personale);

SITE – domeniul www.the5thelement.ro;

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile puse la dispozitia clientului/utilizatorului/membrului, in sensul acordarii posibilitatii clientului/utilizatorului/membrului sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta: social media (messenger/messages), telefonic (apelare, Whats app).

 

2. Aspecte generale

Prezentul document stabileste termenii si conditiile pentru achizitii de pe site-ul www.the5thelement.ro 

Folosirea acestui Site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

The5thelement.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".

In cazul in care vanzarea a fost efectuata prin intermediul interactiunii directe intre Client sau orice reprezentant imputernicit de acesta si un reprezentant al The 5th Element, contractul incheiat nu va fi considerat contract de vanzare la distanta si nu vor fi incidente dispozitiile prezentului document. Interactiunea directa este probata prin semnarea formularului de comanda de catre Client/imputernicit.

Prezentul document nu este aplicabil vanzarilor efectuate catre persoane juridice. Oricarei comenzi plasate de o persoana juridica ii vor fi aplicabile conditiile legale privind raporturile dintre profesionisti.

The5thelement.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, de efectuare de comenzi online ori informare si nu confera utilizatorului dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral Site-ul, de a reproduce partial sau integral Site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata Site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor vanzatorului fara acordul prealabil scris al acestuia.

The5thelement.ro isi rezerva dreptul de a modifica, edita, sterge, suspenda sau intrerupe in orice moment site-ul/informatiile/serviciile disponibile fara nicio notificare prealabila.

 

3.  Servicii si produse oferite de The5thelement.ro

The5thelement.ro  isi rezerva dreptul de a-si selecta Clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sunt noi, in ambalajul original al produsului, acestea fiind insotite de factura fiscala si certificatul de garantie, conform legislatiei in vigoare.

Produsele pot fi achizitionate numai dupa adaugarea lor in cosul de cumparaturi precum si a mentiunilor prevazute de formular, respectiv: marime, toc si daca este cazul, alte caracteristici ale produselor precum culoare dorita si alta inaltime toc (pentru incaltaminte) si accesorii aurii/argintii (pentru genti) prin raportare la modelul propus de vanzator.

Fotografiile prezentate pe Site sunt reprezentative pentru modelul de produs comercializat. Anumite detalii precum culoarea produsului (interior/exterior), cusatura/textura, nu pot fi intotdeauna identice cu imaginile prezentate pe site intrucat produsele sunt  confectionatemanual. Produsele comandate au aspect unic datorat materialelor utilizate in procesul de productie care, chiar si atunci cand sunt comandate de la furnizori in aceeasi forma, poate prezenta variatii usoare de culoare si/sau textura.

 Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare si/sau textura  ale produselor comandate, cumparatorul intelegand, anterior plasarii comenzii, faptul ca isi asuma aceste variatii usoare privind forma de prezentare.

In cazul in care Clientul opteaza pentru produsul in forma propusa de The 5th Element conform mentiunilor din campul “Descriere produs”, se considera ca produsul este unul standard iar daca Clientul opteaza pentru modificarea anumitor elemente (material, culoare, dimensiune toc, culoare accesorii etc) se considera ca produsul este la comanda.

Se considera ca produsele din categoria „Sales”sunt produse standard.

 

4. Plasarea comenzii

Plasarea comenzii se realizeaza ulterior efectuarii urmatorilor pasi:

 1. introducerea datelor necesare plasarii comenzii (nume si prenume, adresa de e-mail, telefon, adresa de livrare);
 2. selectarea metodei de plata;
 3. introducerea unui cod de reducere (in masura in care este posibil);
 4. confirmarea faptului ca se accepta termenii si conditiile;
 5. plasarea comenzii prin apasarea butonului „CONFIRMARE COMANDA”.

Dupa plasarea comenzii, veti fi contactat de un reprezentant al The 5th Element prin e-mail sau telefonic, in vederea confirmarii comenzii si a caracteristicilor pentru care ati optat, daca este cazul unui produs la comanda. Lipsa unui material necesar produsului pentru care ati optat poate conduce, in cazul in care cumparatorul nu este interesat de un alt produs/de acelasi produs dar confectionat din materiale diferite de cele pentru care a optat, la anularea comenzii si daca este cazul, la restituirea sumelor achitate in avans.

Avand in vedere ca produsele noastre sunt confectionate manual, timpul de executie este de 12-25 de zile. Acest termen poate varia si va fi comunicat in momentul confirmarii telefonice a comenzii, moment la care se va comunica si termenul de livrare prin intermediul serviilor de curierat. In orice caz, termenul de livrare va respecta termenul legal de 30 de zile de la momentul incheierii contractului. Cu toate acestea, in cazul in care vanzatorul se afla in imposibilitatea de a livra produsul in termenul legal, The 5th Element va contacta Clientul in vederea stabilirii unui termen suplimentar pentru livrare. In cazul in care acest termen suplimentar pentru livrare nu este respectat de vanzator, Clientul are dreptul sa solicite rezolutiunea contractului la distanta, conform legii.

Produsele din „Sales” sunt pe stoc si sunt disponibile pentru livrare din momentul confirmarii comenzii. Livrarea produselor va avea loc in termen de cel mult 7 zile lucratoare in conditii normale de livrare si in cel mult 30 de zile in conditii neobisnuite de livrare (Craciun, Paste, Black Friday si alte evenimente similare in care livrarea produselor poate fi intarziata urmare a volumului mare de cereri).

 

5.Plata produselor

Pe site-ul  www.the5thelement.ro iti poti alege intre urmatoarele modalitati de plata:

1. Plata cu cardul online: puteti achita cu cardul prin Euplatesc. Carduri acceptate: VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO.

Nota: Doar banca emitenta are datele cardului pe care il utilizezi in vederea achizitionarii produselor dorite. Tranzactiile se proceseaza prin intermediul unui cod numeric criptat, astfel incat informatiile tale sunt in siguranta.

2.  Plata Ramburs (la livrare): Livrarea produselor se va face printr-un curier rapid si vei putea plati numerar in momentul receptionarii coletului.

Pentru unele produse personalizate (schimbare piele, toc, etc) se poate percepe un avans de 20% din contravaloarea produsului.

 

6.Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face in localitatile indicate mai jos, prin intermediul curierului rapid (Fan Courier sau Cargus). Produsele pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Avand in vedere ca produsele noastre sunt confectionate manual, timpul de executie pentru produsele la comanda este de 12-25 de zile. Acest termen poate varia si va fi comunicat in momentul confirmarii telefonice a comenzii, moment la care se va comunica si termenul de livrare prin intermediul serviilor de curierat. In orice caz, termenul de livrare va respecta termenul legal de 30 de zile de la momentul incheierii contractului. Cu toate acestea, in cazul in care vanzatorul se afla in imposibilitatea de a livra produsul in termenul legal, The 5th Element va contacta Clientul in vederea stabilirii unui termen suplimentar pentru livrare. In cazul in care acest termen suplimentar pentru livrare nu este respectat de vanzator, Clientul are dreptul sa solicite rezolutiunea contractului la distanta, conform legii.

Avand in vedere ca The 5th Element apeleaza pentru livrare la un serviciu externalizat, vanzatorul nu poate garanta livrarea la o anumita ora si nu poate fi raspunzatoare pentru eventualele intarzieri cauzate de firma de curierat.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Firma de curierat va incerca de doua ori sa livreze coletul.  Daca nu se va reusi livrarea in aceste conditii, coletul se va intoarce catre The 5th Element, iar comanda va fi anulata, considerandu-se ca a existat un refuz la livrare din partea Clientului.

Refuzul la livrare poate fi considerat abuz si pe viitor ne rezervam dreptul de a nu mai onora comenzile plasate cu datele unui cumparator aflat in aceasta situatie. Va rugam sa precizati o adresa de livrare la care veti fi gasit/gasita in intervalul orar 9-18.

Costurile de livrare

1.     17 lei pentru comenzile din Bucuresti. 

2.     19 lei pentru comenzile din orasele aflate in zona de acoperire a curierului.

Puteti vedea lista completa aici: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf 

Adjud

Alba Iulia

Alexandria

Arad

Bacau

Baia Mare

Barlad

Bistrita

Blaj

Botosani

Braila

Brasov

Bucuresti

Buzau

Curtea de Arges

Campulung Moldovenesc

Campulung Muscel

Calarasi

Campia Turzii

Campina

Caracal

Caransebes

Cernavoda

Cluj-Napoca

Constanta

Craiova

Dej

Deva

Drobeta-Turnu Severin

Fagaras

Focsani

Fetesti

Galati

Gheorgheni

Gherla

Giurgiu

Gura Humorului

Harsova

Hunedoara

Husi

Huedin

Iasi

Lugoj

Medias

Miercurea-Ciuc

Medgidia

Mangalia

Odorheiu Secuiesc

Oltenita

Onesti

Oradea

Orsova

Pascani

Petrosani

Piatra-Neamt

Pitesti

Ploiesti

Radauti

Reghin

Resita

Ramnicu Sarat

Ramnicu Valcea

Roman

Rosiori de Vede

Satu Mare

Sebes

Sfantu Gheorghe

Sibiu

Sighetu Marmatiei

Sighisoara

Sinaia

Slatina

Slobozia

Suceava

Targoviste

Tecuci

Targu Jiu

Targu Mures

Targu Neamt

Targu Secuiesc

Timisoara

Turnu Magurele

Tulcea

Turda

Urziceni

Vaslui

Vatra Dornei

Zalau

 

 

 

 

3.     Pentru comenzile ce depasesc 500 lei transportul este gratuit pentru localitatile de mai sus.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului cu privire la faptul ca produsele au ajuns in stare buna. Din acest moment, The 5th Element nu mai este raspunzator pentru pierderea sau deteriorarea produselor livrate.

In situatia in care The 5th Element nu isi indeplineste obligatia de a livra in termenul convenit, puteti solicita livrarea intr-un termen suplimentar. Daca nici dupa implinirea acestui termen nu vi se livreaza produsul, aveti dreptul de a solicita rezolutiunea contractului si restituirea tuturor sumelor achitate in avans.

The  5th Element  nu va raspunde in situatia in care intarzie sau anuleaza livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din cauze de forta majora care includ, dar nu se limiteaza la: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

 

7.Garantia produselor

Garantia se acorda conform prevederilor Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora precum si a celorlalte acte normative incidente in materie. The  5th Element ofera certificat de garantie valabil pentru o perioada de 30 de zile pentru produsele livrate.

Certificatul de garantie si factura fiscala vor fi transmise Clientului odata cu livrarea produselor comandate. Garantia produselor comandate va fi in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si O.G. 21/1992 privind protectia consumatorilor.

Solicitarea garantiei presupune prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente si in masura in care este posibil, in ambalajul original, copiei facturii produsului si certificatului de garantie. In cazul in care produsele nu sunt insotite de documentele mai sus mentionate, acestea vor fi returnate Clientului fara a beneficia de garantie.

In cazul in care The 5th Element accepta lipsa conformitatii invocata de Client, acesta are dreptul, mai intai, sa solicite repararea produsului.

 Daca produsul nu poate fi reparat, Clientul are dreptul de a solicita inlocuirea produsului. In ambele cazuri, conformarea se va face fara nicio plata impusa Clientului.

Restituirea sumelor achitate de Client este posibila doar in situatia in care masura anterioara (repararea/inlocuirea) este imposibila sau disproportionata (impune costuri nerezonabile vanzatorului, costuri raportate la valoarea pe care ar fi avut-o produsul in lipsa defectului, importanta defectului si posibilitatea apelarii la cealalta masura fara a fi un inconvenient pentru Client).

Plata transportului pentru garantia produselor livrate cade in sarcina The 5th Element

In cadrulul procedurii privind neconformitatea produselor, Clientul va transmite pe cheltuiala proprie returul catre The 5th Element. In cazul in care vanzatorul accepta neconformitatea, va restitui Clientului suma de bani aferenta transportului, conform legislatiei aplicabile. In cazul in care se constata conformitatea produsului returnat, Clientul va suporta costurile privind transportul.

Repararea/inlocuirea se va realiza, in masura in care este posibil, intr-o perioada de maximum 15 zile de la data predarii bunului (momentul in care The 5th Element intra in posesia bunului de la serviciile de curierat). In cazul in care dispunerea masurii reparatorii nu este posibila in termenul legal, vanzatorul va contacta Clientul in vederea stabilirii unui termen suplimentar. In masura in care Clientul nu accepta termenul suplimentar, The 5th Element va restitui sumele achitate de Client.

Clientul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului de vanzare (implicand restituirea banilor de catre vanzator si restituirea produsului de catre cumparator), in situatiile urmatoare:

 • produsul nu a fost reparat sau inlocuit;
 • The 5th Element nu a respectat termenul de maximum 15 zile in vederea repararii/inlocuirii produsului sau dupa caz, termenul suplimentar agreat;
 • The 5th Element nu a reparat/inlocuit produsul, fara inconveniente semnificative pentru Client.

Produsele care prezinta defecte fizice imputabile Clientului precum lovituri, crapaturi, rupturi, produsele utilizate in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichetele/instructiuni de utilizare) nu vor beneficia de garantie.

Va asiguram ca produsele sunt minutios verificate inainte de expediere. Cu toate acestea, daca Clientul constata neconformitatea produsului achizitionat, este rugat sa informeze The5th Element in termen de cel mult doua luni de la momentul constarii, in caz contrar urmand a se considera ca solicitarea Clientului nu are obiect.

Clientul nu are dreptul la restituirea pretului in situatia in care defectul este minor sau consta intr-o variatie a culorii, materialului, texturii utilizate, acestea fiind aspecte asupra carora Clientul este informat anterior plasarii unei comenzi pe Site-ul www.the5thelement.ro.

Pentru evitarea oricarui dubiu, nu vor fi considerate defecte de fabricatie si nu fac obiectul garantiei urmatoarele: 

 • particularitati ale pieilor naturale: nervuri, mici diferente de culoare, semne caracteristice si neregularitati - tocmai acest lucru arata autenticitatea si calitatea pieilor din care sunt confectionate produsele The 5th Element;
 • pieile sunt tratate cu tanin vegetal, iar acesta poate migra si poate colora usor haina cu care vine in contact. Acest lucru se intampla la primele purtari, pana produsul dobandeste o patina unica, si nu este considerat defect; petele de pe haine ies la o simpla spalare;
 • micile neregularitati si imperfectiuni ale produselor sau ale partilor din produse confectionate manual;
 • pieile care au  fost ceruite si lustruite manual: in acest caz pielea continua sa se “uzeze” in mod natural - escoriatiile de culoare de la suprafata pieilor reprezinta un efect intentionat care are loc doar dupa purtare si tocmai acest lucru aduce individualitate produselor.

 

8.Renuntarea la cumparare (dreptul de retragere din contract)

Conform O.U.G. 34/2014, art. 9 (1), Clientul are dreptul de a se retrage unilateral din contractul incheiat la distanta in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Daca produsul cu privire la care se solicita retragerea din contract nu a fost transmis catre The 5th Element pana in cea de-a 14-a zi calculata de la momentul receptiei comenzii, se va considera ca a intervenit decaderea.

Clientul nu are dreptul de a se retrage din contract in situatia in care a solicitat un produs considerat a fi la comanda, personalizat, de exemplu, prin alegerea unei culori diferite de cea propusa de The 5th Element in pagina de prezentare a produsului. Exemplificarea personalizarii nu este limitativa, aceasta vizand orice element ce face ca produsul comandat sa difere de modelul propus spre vanzare (marime toc, textura diferita, material diferit, accesorii diferite etc).

Rambursarea contravalorii produselor returnate inclusiv a costurilor privind livrarea impusa in sarcina acestuia la momentul livrarii comenzii se va efectua in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia Clientului de a se retrage din prezentul contract prin predarea produselor serviciilor de curierat conform OUG 34/2014.

In cazul in care Clientul contacteaza The 5th Element cu solicitarea privind retragerea din contract, acesta va fi indrumat sa predea in aceeasi zi produsele catre serviciile de curierat sau in ziua imediat urmatoare celei in care Clientul a contactat vanzatorul.

In cazul in care Clientul returneaza produsele prin exercitarea dreptului de retragere, trebuie avute in vedere urmatoarele:

 • contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator (Client);
 • produsele returnate trebuie sa fie noi, in aceeasi stare in care au fost primite, in masura in care este posibil, in cutia in care au fost livrate, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului si fara urme de folosinta;
 • in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o pereche in schimbul celei initiale;
 • ca regula, sumele primite de The 5th Element vor fi rambursateintr-un cont indicat de Client in scris. In niciun caz nu se vor percepe comisioane din partea consumatorului.

Returul pentru inlocuirea marimii (culpa Clientului) se accepta o singura data si pentru un singur produs. 

Se accepta doar retururi cu servicii de curierat rapid, costurile urmand a fi suportate in conditiile descrise in prezentul document. Nu se accepta retururi cu Posta Romana. Nu se accepta retururi cu plata ramburs.

 

9. Servicii & Beneficii The 5th Element

Gift Card The 5th Element

Gift Card-ul The 5th Element este cadoul perfect. Fericita posesoare isi poate alege din toata gama de produse The 5th Element.

Conditii de utilizare:

 • Gift Card-ul este valabil 6 luni de la data achizitiei. Acesta nu poate fi returnat si nici schimbat solicitand contravaloarea in bani. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica decat valoarea gift card-ului, diferenta nu se returneaza si se poate reporta pentru a fi folosita la o viitoare comanda, pana la expirarea termenului de valabilitate de 6 luni. Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea gift card-ului, se poate achita diferenta.

Contul The 5th Element

Pentru efectuarea unei comenzi nu este obligatoriu sa te inregistrezi pe the5thelement.ro. Daca vei alege sa iti creezi un cont pe Site, vei putea fi la curent cu orice noutate din activitatea Thw 5th Element.

 

10.Protectia datelor cu caracter personal

The 5th Element respecta dreptul la viata privata al persoanelor care viziteaza Site-ul si care ne contacteaza pe cale electronica sau ne viziteaza in showroom in vederea plasarii unei comenzi.

Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa colectam informatii care sa ne ajute sa va identificam (spre exemplu, nume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa de livrare etc) pentru a va furniza produsele dorite sau pentru a va transmite noutati privind activitatea The5th Element.

Datele furnizate de catre Clienti sunt strict confidentiale.  The 5th Element (operatorii asociati) se angajeaza sa pastreze datele personale colectate de la Clienti/Membri/Utilizatori cu respectarea legislatiei aplicabile in materia protectiei datelor cu caracter personal si a bunelor practici aplicabile proceselor de prelucrare a datelor in cadrul magazinelor online.Pentru mai multe detalii cu privire la modul in care The 5th Element prelucreaza datele cu caracter personal, te invitam sa parcurgi sectiunea „Politica de Confidentialitate” si sectiunea „Politica de Cookies”. 

 

11.Abonarea / Dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului www.the5thelement.ro este gratuita si voluntara.

Va puteti dezabona sau puteti actualiza oricand optiunile referitoare la comunicarea cu , The 5th Element prin accesarea site-ului  specific de dezabonare din cadrul mesajului newsletter sau prin transmiterea unui mesaj catre urmatoarea adresa de e-mail: office@the5thelement.ro  cu mentiunea „Nu vreau sa mai primesc comunicari din partea The 5th Element”.

The 5th Element nu va va trimite mesaje in scop de marketing fara consimtamant exprimat in prealabil, in mod liber, neechivoc si in cunostinta de cauza.

 

12.Aspecte privind proprietatea intelectuala

Orice reprezentare grafica statica si/sau dinamica, text si/sau continut multimedia, marca inregistrata, desen si/sau model industrial, denumire comerciala prezentata pe Site, reprezinta proprietatea exclusiva The 5th Element, vanzatorul detinand toate drepturile obtinute in mod direct sau indirect inclusiv prin inregistrare, contract de cesiune, contract de licenta sau aducerea la cunostinta publicului pe orice cale a drepturilor si a continutului sus-mentionat.

Utilizatorului/Membrului/Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de vanzator, includerea oricarui continut in afara site-ului www.the5thelement.ro, indepartarea insemnelor protejate de dreptul de autor al The 5th Element asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, excepetie facand situatia in care obtine acordul expres al vanzatorului.

 

13.Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, Clientul isi asuma in totalitate elementele enuntate mai sus pentru utilizarea site-ului The5thelement.ro si specifice relatiilor comerciale cu acesta.

Daca ai orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la Termenii si conditiile sau la politicile noastre de prelucrare a datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail office@the5thelement.ro sau la adresa de comunicare din  Bucuresti, Romania, Strada Dr. Clunet nr 3, sector 5.

2020 Copyright The 5th Element

 • Inregistrare

Inregistreaza un cont nou
Deja ai cont?
Logeaza-te Sau Reseteaza parola