Returnarea produselor

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul (cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului (cumparatorului) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa instiinteze firma asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

·         contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator (client);

·         produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului.

·         in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o pereche in schimbul celei initiale;

·         The 5th Element se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Te rugam sa acorzi cateva zile pana la vizualizarea sumelor restituite in contul tau, interval care variaza in functie de banca sau emitentul cardului tau.

Produsele The 5th Element care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate.

Se accepta doar retururi cu servicii de curierat rapid, nu se accepta retururi cu Posta Romana si nici colete ramburs.

Retururile vor fi trimise pe adresa showroom-ului nostru, Strada Dr. Clunet nr 3, sector 5, Bucuresti.

Returul pentru inlocuirea marimii se accepta o singura data si pentru un singur produs.

Pentru returnarea unui produs va rugam completati acest FORMULAR.

  • Inregistrare

Inregistreaza un cont nou
Deja ai cont?
Logeaza-te Sau Reseteaza parola