Cum sa te imbraci la nunta toamna asta: 10 sfaturi cu stil

person Publicat de: The5thelement list In: Category 1 Pe: comment Comentariu: 0 favorite Vizualizare: 10522

Stim ca vara este sezonul nuntilor, luna iunie fiind probabil cea mai populara perioada de nunti a anului, insa exista numeroase cupluri care doresc sa spuna Da! in lunile septembrie si octombrie, atunci cand culorile toamnei isi fac aparitia, vremea este mai mult decat placuta si in aer se simte atmosfera romantica. Toate aceste detalii transforma decorul in unul perfect pentru poze, insa alegerea unei tinute care sa se potriveasca ocaziei si sezonului poate reprezenta o adevarata provocare pentru doamne si domnisoare. 

Sursa foto: Shutterstock

Va fi frig seara? Ar trebui sa port o pereche de ciorapi? Voi avea nevoie de un sal sau de un pardesiu? Toate aceste intrebari au raspunsuri ce te pot pune in dificultate. Insa, pentru a putea aborda cat mai usor astfel de ocazii in sezonul toamnei, am pregatit pentru tine un ghid cu 10 sfaturi de stil care sa te ajute sa stii cum sa te imbraci la nunta toamna aceasta. Iata de ce trebuie sa tii cont, pentru ca temperaturile usor scazute sa nu te poata intimida intr-o astfel de ocazie speciala!

Cum sa te imbraci la nunta toamna asta

Vrei sa arati senzational si nu doar in fotografiile de nunta? Nu trebuie sa te impacientezi, pentru ca exista numeroase piese vestimentare ce pot salva situatia si care pot crea tinute de succes, perfecte pentru o nunta de toamna. Iata cum sa te imbraci la nunta toamna aceasta! 

Rochie eleganta din catifea

Asemenea matasii, catifeaua are un efect elegant si fluid, motiv pentru care sugestia noastra este sa optezi pentru o rochie eleganta din catifea la un astfel de eveniment special. Nu numai ca va arata senzational, ci are si avantajul grosimii materialului, existand prea putine sanse sa-ti fie frig la nunta. Nu-i de mirare ca rochia din catifea se numara printre cele mai populare outfituri de nunta pe timpul toamnei!

Costumul cu pantaloni

La o nunta de toamna ai ocazia de a iesi din tiparul clasic al tinutelor de ocazie. Daca esti o fire indrazneata, poti miza pe o tinuta de nunta cu pantaloni si sacou. Desigur, trebuie sa eviti ideea de compleu, pentru a ca tinuta ta sa nu duca cu gandul la un outfit clasic pentru birou. Mizeaza pe un top care sa se transforme in punctul de interes al tinutei de nunta, de preferat din paiete sau dintr-o matase fina. O pereche de sandale de dama stralucitoare, cu toc inalt si un clutch cu elemente pretioase pot veni in completarea acestui outfit inedit. 

Rochie din tafta cu cizme lungi 

Taftaua este un alt material ideal pentru tinutele de toamna, iar outfiturile de nunta nu fac o exceptie. Asa ca daca nu stii cum sa te imbraci la nunta toamna aceasta, poti opta pentru o rochie din tafta, pe care sa o asortezi unei perechie de botine sau de cizme de dama din piele naturala. Chiar daca va parea poate usor bizar sa porti cizme lungi la nunta, atata vreme cat vei alege modelul ideal de incaltari pentru tinuta ta, efectul creat poate fi de-a dreptul magnetic. In acest fel vei putea evita prezenta ciorapilor, iar tinuta ta va avea o dinamica neasteptata. 

Rochie maxi cu maneca lunga 

Inca te intrebi ce rochii se poarta la nunti organizate toamna? Ei bine, tinutele elegante pentru nunta nu se opresc la rochii din catifea si tafta, si atata vreme cat codul vestimentar la nunta este unul elegant, te poti orienta spre alegerea unei rochii maxi, cu maneca lunga. Exista numeroase modele incredibile de rochii cu maneca lunga, iar daca te temi ca marea parte a corpului iti este acoperita, poti opta pentru modele de rochii cu maneca din voal sau din dantela. 

rRv2PkUItjRbdU4fT3Kl3RjE-EhbGtNj65wK4yzr--01TWOtDGpFxDz0jh2AyfDZSrs-S1F8kia8ntAPb6frKp415zUVyr4JsVTjvgfAosJ_jyNV1qo7ADvKuxXAdlSWiPB1X5Pq

Sursa foto: Shutterstock

Cum sa NU te imbraci la nunta toamna

Ti-ai facut deja idee cu ce sa te imbraci la o nunta de toamna? Atunci trebuie sa acorzi o atentie deosebita si restrictiilor impuse de specialisti, pentru un astfel de eveniment special. Astfel, exista si piese vestimentare care nu se preteaza a fi purtate la o nunta de toamna, asa ca iata cum sa NU te imbraci la nunta toamna! 

Imprimeuri de vara

Imprimeurile de vara nu au ce cauta la o nunta origanizata la sfarsitul lunii octombrie. Pentru o nunta in acest sezon este indicat sa alegi tinute de nunta pentru femei din nuante inchise, asa cum sunt rosul burgundy, verdele smarald sau albastrul regal. 

Tinute decupate si haine prea stramte 

Indiferent de formele superbe ale corpului, afisarea acestuia in tinute decupate la un eveniment de asemenea anvergura, poate denota lipsa decentei si a bunului simt in cadrul nuntii. In aceeasi categorie se regasesc si hainele foarte mulate. Tine cont ca nu doar vremea de afara te poate limita sa te afisezi intr-un mod indecent, ci si faptul ca la o nunta, mireasa trebuie sa fie cea in centrul atentiei.

Pantofi incomozi 

Eleganta unei tinute sta si in nivelul de confort, dar si in miscarile si gesturile pe care le ai, pe toata durata evenimentului. Cum sa NU te imbraci la nunta? Nu purta pantofi incomozi, eventual noi si cu tocuri dureros de inalte, ci alege sa porti pantofi de dama din piele naturala, cu tocuri decente, in care picioarele tale sa se simta confortabil. 

e_e_IeM72BsBJcJSrO36yGUNeGhSrXfXlicUuyDM07oF0kLQVnHiPuhc9IxgF8tUXzduDPgqnjCdRro2O4ywgM1nWojqG3iO0PkQpyn1rPs1q_JHnprwsDzaK8Tnof6EDl8_kgsx

Sursa foto: Shutterstock

Sfaturi vestimentare

Stim ca bat clopotele de nunta in curand, asa ca dorim sa te inspiram si cu cateva sfaturi de stil despre cum sa te imbraci la nunta toamna aceasta. Iata cum poti trece peste acest hop vestimentar si cum poti naviga prin sezonul nuntilor de toamna!  

Reinventeaza tinutele deja existente in garderoba

Ai in garderoba o rochie de vara din voal, pe care ai vrea sa o porti la o nunta de toamna, insa te temi ca iti va fi frig la nunta? Tot ce trebuie sa faci este sa reinventezi tinuta, adaptand-o la sezonul de toamna. Inlocuieste sandalele cu o pereche de pantofi si acopera-ti umerii cu un mantou pretios. Acestea vor completa ideal tinuta pentru nunta. 

Mizeaza pe o paleta cromatica potrivita pentru toamna 

Chiar daca la o nunta de toamna poti purta tinute in culorii mai vii si puternice, de vara, recomandarea stilistilor despre cum sa te imbraci la nunta toamna este sa optezi pentru o paleta cromatica potrivita sezonului, in nuante de maro, rosu, galben mustar, kaki, verde smarald sau albastru. 

Alege materiale potrivite pentru toamna precum catifeaua si brocardul

In ceea ce priveste materialele, cele mai potrivite pentru evenimentele speciale din timpul toamnei sunt catifeaua, taftaua si brocardul, acestea avand tesaturi mai dense decat materialele fluide ale verii. 

Cum sa te imbraci la nunta toamna: Negrul se poarta in orice anotimp

Negrul este nonculoarea care salveaza situatia indiferent de anotimp, motiv pentru care nu trebuie sa te temi in a alege tinute in culoarea negru chiar si atunci cand participi la o nunta organizata toamna. 

Tine cont de bunele maniere si evita albul

Aceasta regula de bune maniere nu tine cont de sezon. Si cum banuim ca este de la sine inteles de ce nu este indicat sa porti o rochie alba sau ivoire la o nunta, ne asteptam ca vei stii cum sa te imbraci la nunta, evitand tinutele albe. 

Cum sa te imbraci la nunta toamna: joaca-te cu suprapunerile

Daca ai in garderoba o rochie pe care o iubesti, insa este prea subtire pentru acest sezon, poti merge tot pe ideea reinterpretarii, de aceasta data suprapunand hainele pe care le detii. Alege sa porti rochia cu o maleta fina pe dedesubt, pentru a crea astfel un contrast modern si elegant, cu atat mai mult cu cat rochia are barete pe umeri. 

Opteaza pentru tricotaje

Inca iti cauti sursa de inspiratie privind cum sa te imbraci la nunta toamna? Ei bine, afla ca si tricotajele sunt la moda in acest sezon, chiar si pentru evenimente festive. Opteaza pentru un pulover fin din casmir si poarta-l alaturi de o fusta flamboianta, alaturi de o pereche de pantofi eleganti, ce se intrevat elegant prin tesatura fustei. 

Poarta cizme lungi la nunta 

Deja ti-am sugerat anterior sa optezi pentru o pereche de cizme inalte pe care sa le porti cu o rochie din tafta. Vestea buna este ca atata vreme cat vei stii cum sa le alegi, aceste perechi de incaltaminte sunt ideale cu orice tip de tinuta, indiferent de materialele din care este compusa. Astfel, vei fi acea aparitie neasteptata de la nunta. 

Cum sa te imbraci la nunta toamna: opteaza pentru un palton elegant

O regula de stil de care trebuie sa tii cont in alegerea unui palton pentru nunta este lungimea acestuia. Pentru un look estetic si elegant, acesta trebuie sa fie lung pana in pamant sau cel mult pana sub nivelul genunchilor. Desigur, trebuie sa acorzi atentie si modelului de palton, in asa fel incat sa fie unul care complimenteaza rochia. 

Alege accesorii in ton cu starea de spirit a sezonului

Un accesoriu important la orice nunta de toamna este pashmina, ideal pentru incalzirea umerilor, in cazul in care vremea este destul de rece. Bijuteriile se vor alege, de asemenea, in functie de tematica nuntii si a sezonului, ideal fiind sa nu exagerezi cu dimensiunile acestora. Tot referitor la accesorii pentru nunta, poti alege gentute mici, tip clutch, care sa aduca un plus de glamour tinutei tale. 

Yt1pIyJTFldmdAw66hY5cfmP6qQQaB_hs9zquWGjgA6_hOMFThIW3PuAio9xi04-06joqskGsitxOBAfczbed9EK83bBr5ayWsV0E16iVbVz_Li2Q4T_F1IVfBj2bhs-awJkN4hS

Sursa foto: Shutterstock

Asa cum poti observa, solutii exista, asa ca inceteaza in a te panica si inspira-te din sfaturile noastre de stil, pentru a sti cum sa te imbraci la nunta toamna aceasta. Aceste sugestii stylish vor asigura o tinuta impecabila pentru orice nunta la care vei participa in acest sezon. 

Cometarii

Nu există comentarii!

Lasa un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
  • Inregistrare

Inregistreaza un cont nou
Deja ai cont?
Logeaza-te Sau Reseteaza parola