Tinute de Revelion: Cum sa te îmbraci in functie de locatia petrecerii

person Publicat de: The5thElement list In: Category 1 Pe: comment Comentariu: 0 favorite Vizualizare: 2712

Petrecerea de Revelion este unul dintre cele mai asteptate si indragite evenimente de peste an. Indiferent unde are loc party-ul, la o sala festiva sau la o cabana de munte, momentul trecerii dintre ani se cere sarbatorit asa cum se cuvine.

Pe langa sampanie si focul de artificii, tinuta de Revelion este si ea un must-have, ce trebuie pregatit din timp. In plus, pantofii, machiajul si coafura sunt esentiale pentru a completa un look de poveste.

Afla din randurile de mai jos mai multe recomandari pentru a-ti putea alcatui o tinuta remarcabila, oriunde te-ai afla in noaptea de Revelion. In functie de locatia unde are loc petrecerea, vei putea alege diverse tipuri de outfit, iar aici detaliem pentru tine care sunt cele care sa te puna in evidenta cat mai bine.

Cum sa te imbraci pentru Revelionul in club

  • Rochie scurta din paiete

O rochita scurta de paiete este un look aparte si indraznet in orice moment. Daca te bucuri de o silueta mignona sau de tip clepsidra, nu vei da gres deloc cu un astfel de outfit potrivit pentru o petrecere, mai ales cea de Revelion. Paietele confera un stil glamour tinutei, dar pastreaza in acelasi timp un ton jucaus, care iti permite sa te distrezi cat este noaptea de lunga. 

Niste sandale de dama argintii sau aurii, ori pantofi inalti de tip stiletto confera alungire tinutei tale. Opteaza pentru o varianta din piele naturala, cu care sa te simti confortabil si sa poti dansa cat doresti. 

3sqoXDsp75ZRZ9j1NDXyGdu_YESvwUyBHcmalzXqpqiGTl1Kom5x25_TtTC2Kb9NU7aldQoMizGZMf9b_0WYhKchC3bFjgTk6O21RrKNcAOh93hIG9iWg31yTpaq1WlRHIMcl2N-Lm65vt-KcyNqoorpGWDnw_rL96gacUzkPKNfTmkXZ98NPlZ9BWe-4A

  • Top si fusta scurta de piele

La party-ul de Anul Nou din club vei face furori si cu un top cu spatele gol si o fusta scurta, din piele sau alt material pretios. Opteaza pentru varianta cu imprimeu animal print, care a revenit in tendintele anului care tocmai incepe, si astfel vei fi un adevarat trendsetter inca din prima zi. 

  • Sarafan cu o textura aparte

Un sarafan de dama dintr-un material aparte este o varianta chic, extrem de feminina pentru o seara deosebita cum este cea de Anul Nou. Alege o textura speciala, de exemplu lurex sau o vascoza fina si usoara. 

Accesorizeaza cu un clutch de mana si completeaza aspectul rafinat al tinutei tale cu pantofi de dama inalti, de tip Stiletto, pe care ii gasesti in diferite variante de culoare aastfel incat sa ii poti asorta cu usurinta.

Tinute pentru Revelionul la restaurant

  • Rochie lunga eleganta

Daca in acest an ai decis sa celebrezi intrarea intr-un nou an la un restaurant, cu siguranta o rochie de gala se va afla si ea pe lista de cumparaturi. Petrecerea la o sala de evenimente impune o tinuta aparte, iar machiajul si coafura ta nu trebuie uitate.

In cazul in care te simti confortabil, nu ezita sa mergi pe varianta unei rochii lungi pentru noaptea de Revelion, intr-o culoare calda precum piersica sau roz pudra. Vei fi remarcata fara indoiala, mai ales daca alegi un model care sa-ti puna in evidenta atuurile corpului. Evita volumetriile, in cazul in care formele tale sunt mai generoase, si adopta mai bine un tip de textura mai usoara, care se drapeaza pe corp.

In privinta accesoriile, o geanta de dama de tip plic, cu inchidere metalica, ori un clutch simplu si ingust, cu lant auriu sunt variantele cu care sigur nu vei da gres. 

  • Camasa alba si fusta dintr-un material pretios

Pentru noaptea de Revelion la un restaurant, poti opta si pentru o tinuta ceva mai casual, in cazul in care te simti mai in largul tau. O camasa alba si o fusta ampla, dintr-un material pretios, eventual cu asimetrii, vor fi adevarate fashion statements si ti se vor potrivi cu siguranta in astfel de situatii, deoarece impreuna au un look classy si elegant. 

Poti opta, astfel, pentru un material de tip tafta, deoarece are amplitudine si tinuta, si un finish elegant. In acest caz se potrivesc si pantofi comozi, stil balerini de piele, in care te vei simti comod. O geanta mica, chic si colorata in diverse nuante, este si ea adecvata pentru stilul pe care il abordezi, iar un colier somptuos este, la randul sau, un must-have pentru a completa tinuta.

Cum sa te imbraci pentru noaptea de Revelion la cabana

  • Tinuta cu pulovar si pantaloni conici

Daca in acest an decizi sa sarbatoresti intrarea in noul an la o cabana de la munte, vei dori desigur sa porti o tinuta confortabila, dar in acelasi timp potrivita pentru un astfel de eveniment. Un pulovar calduros si pantaloni de dama iti vor face sederea mai placuta si te vor ajuta sa te simti in largul tau. 

Mergi pe varianta de pantaloni cu croiul usor conic, la care poti asorta ghete sau cizme scurte, stil botine. Afla de aici recomandari despre cum sa combini cizmele de tip ciocate in functie de stilul vestimentar ales, dar si ce greseli sa eviti in acest caz. 

wbxSGxSOOdZ9e447QGj4LZEGRTYeM6iSmvO3PBxA5kOnWuuXIt7q9rTEhGHq05xu9vUnK7dPOELRou69yEvnkMoN2oVjJ-nwC3zgGPBmUfsfMG5GSapOBwIATs_88kPMId2bWNkBLiVEODnd4hIpMjEkWdXVel1W3sQn8JoawlgicAx4zo6tPgM8Jb8KIQ

  • Rochie cambrata pe corp

Daca preferi o tinuta cu rochie pentru noaptea de Anul Nou, opteaza pentru o rochie usor cambrata pe corp, dintr-un material confortabil. In cazul in care mergi pe varianta de rochita scurta, poti asorta cizme lungi de piele, care vor completa cu brio tinuta ta comoda de Revelion la cabana. 

In privinta materialului, poti alege un tricot usor, potrivit si pentru a fi purtat alaturi de ghete de dama cu sau fara toc, dar si pentru un lurex cosy si rafinat. In acest caz, nu vei avea nevoie de o geanta voluminoasa, in schimb un model de umar, de tip messenger sau postas iti va permite sa ai cu tine cele necesare, respectiv telefonul, portofelul si eventual rimelul sau chiar o mica trusa de machiaj.

Posibilitatile de a-ti alcatui o tinuta de Revelion potrivit preferintelor tale sunt nenumarate, iar dintre variantele de mai sus poti alege cele care te reprezinta cel mai bine, si care iti permit sa te simti cat mai in largul tau. 

Tot ce iti mai ramane de facut este sa alegi modelele de rochii si accesorii in functie de preferintele tale, pentru ca apoi sa te distrezi cat este noaptea de lunga!

Cometarii

Nu există comentarii!

Lasa un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
  • Inregistrare

Inregistreaza un cont nou
Deja ai cont?
Logeaza-te Sau Reseteaza parola