Top 10 tinute cu cizme lungi: Sfaturi pentru fashioniste incepatoare

person Publicat de: The5thelement list In: Category 1 Pe: comment Comentariu: 0 favorite Vizualizare: 6463

Cizmele lungi sunt accesorii ce te pot insoti in orice sezon fashion, dar si in fiecare anotimp din an: in serile racoroase de vara sau la plimbarile in centrul orasului, cand adie usor briza toamnei si tot peisajul natural devine auriu. Cizmele lungi sunt ideale atat pentru activitatile de zi cu zi, dar si pentru evenimentele speciale din viata ta!

O pereche de cizme se poate asorta cu foarte multe piese vestimentare, tu trebuie doar sa le alegi corespunzator si sa-ti pui cele mai frumoase trasaturi in valoare. Iata deci 10 idei de tinute cu cizme lungi si pregatite special pentru tine, ca sa te bucuri de toata atentia celorlalti indiferent de eveniment!

Tinute de zi cu cizme lungi

Cizme lungi cu pulovere oversized

Cizme lungi cu rochii tip sacou

Cizme lungi cu colanti din piele

Cizme lungi cu outfit negru

Cizme lungi cu jeans

Cizme lungi si fusta midi

Tinute de seara cu cizme lungi

Cizme lungi cu fusta din piele

Cizme lungi cu rochie scurta din voal

Cizme lungi cu rochie din paiete

Cizme lungi si palton

Tipuri de cizme

Sfaturi utile pentru incepatoare

Evita cizmele mult prea largi

Evita cizmele prea scurte

Alege cizme potrivite pentru inaltimea ta

Alege culorile potrivite



Tinute de zi cu cizme lungi

Tj0s8Ia0LmlUoK3PjHGmvJg9489dEsogtLmeQlnhWY0rkzy7JBnYWk96q1WnKuussHTqd7sooq_8JJ2FMz5sV4lXcdN7JE9yt77z0E1nNKednNqu0uvKHfBKSGb21Ob0pH649FvV

Sursa foto:

https://www.freepik.com/free-photo/boots_1429836.htm#page=1&query=long%20boots&position=19 

Tinutele de zi pot fi purtate atunci cand rezolvi sarcinile casnice, pentru biroul de la locul de munca sau chiar pentru activitatile placute si relaxante, precum o plimbare in parc alaturi de familie sau o intalnire cu prietenii la terasa voastra favorita. Ce spui de un look aparte si feminin deopotriva, indiferent de ocazie? Alege outfitul si accesoriile pe care vrei sa le porti si asorteaza-le pe acestea cu o pereche de cizme lungi!

Cizme lungi cu pulovere oversized

Puloverele oversized si cizmele inalte creeaza o tinuta foarte lejera si eleganta pentru activitatile de zi cu zi. Desi nu vor pune silueta in valoare, iti vor oferi un aspect aparte, feminin si jucaus deopotiva. Pentru sezonul rece, poarta o jacheta mai scurta decat puloverul supradimensionat. Cu siguranta cei din jurul tau iti vor invidia stilul!

Cizme lungi cu rochii tip sacou

Rochiile tip sacou sunt des intalnite in mediul business. Alaturi de accesoriile potrivite, o curea frumoasa si prinsa de mijloc, dar si cu o pereche de cizme inalte, vei intoarce toate privirile atunci cand vei intra in birou sau cand vei sta de vorba cu colegii tai la cafeaua de dimineata.



Cizme lungi cu colanti din piele

Cizmele lungi se potrivesc foarte bine cu colantii de piele. Vei avea un look rock, sexy si feminin deopotriva. Colantii iti vor pune talia, coapsele si picioarele in evidenta, iar cizmele vor alungi silueta.

Cizme lungi cu outfit negru

Hainele de culoare neagra tind sa ofere un aspect incredibil corpului, facand talia mai supla si silueta mai inalta. Vei avea „in no time” un look fashion irezistibil, alaturi de o pereche de jeans negri, o bluza neagra pe corp si o pereche de cizme lungi, fie acestea tot negre sau maro, bej sau bordeaux.

Cizme lungi cu jeans

Jeansii si cizmele lungi sunt un duo ideal! Ofera un aspect relaxat, casual, lejer si feminin. In partea superioara poti purta tricouri, bluze sau camasi, iar nuanta cizmelor poate fi neagra sau asortata cu culorile topul. Tine minte ca cizmele lungi se vor aseza foarte bine daca vei purta blugi stramti pe corp.

Cizme lungi si fusta midi

Un look ideal pentru toamna este creat dintr-o fusta midi si o pereche de cizme lungi din piele intoarsa. Completeaza vestimentatia cu un pulover turtleneck si cu accesoriile potrivite. Este o tinuta perfecta pentru o sedinta foto, pentru locul de munca sau pentru intalnirile cu jumatatea ta.



Tinute de seara cu cizme lungi

5lt7mYCTrRm7AJi0rSqCzeX5xz_IDDG5pyzYGGUVO2QUdfLrs-OKfNbn8FfzC72ca_CWBajrDDQRdd6tPyxlmX31-nBmWDKatcMZ7byj5XvhIPHrMeVxJop3eqE0Asm3FokolTcw

Sursa foto: 

https://www.freepik.com/free-photo/glamorous-lady-elegant-knee-high-boots-dancing-park-with-cup-coffee_10979127.htm#page=9&query=long%20boots&position=37 

Tinutele de seara trebuie sa puna in evidenta tot ceea ce ai mai frumos si sa se asorteze cu evenimentul la care participi, cu machiajul si coafura ta. O tinuta de seara poate fi intalnita la petrecerile de club, zilele de nastere, nunti, botezuri, ceremonii de absolvire si premiere, etc. Cizmele lungi pot fi asortate si cu vestimentatiile de seara, elegante si dichisite, insa este important ca acestea sa completeze outfitul, nu sa-l incarce!

Cizme lungi cu fusta din piele

Cizmele lungi, peste genunchi, se vor asorta la fix cu o fusta de piele midi sau scurta. Alege un crop top, o bluza mulata sau chiar o bluza oversized pentru partea superioara si fii gata sa primesti multe complimente din partea prietenilor tai, sau chiar cereri de prietenie in social media! Aceasta constumatie este ideala pentru petrecerile de club, intre prieteni sau cu familia, insa nu pentru evenimentele formale.

Cizme lungi cu rochie scurta din voal

Vei crea contrastul ideal cu o rochie scurta din voal si o pereche de cizme lungi. Lejera si eleganta, rochia este perfecta pentru serile de vara in care petreci timp la o terasa, acompaniata de cei dragi si de un pahar cu cocktail, dar si pentru ocaziile selecte. Combina rochia cu o pereche de cizme lungi si vei da pe spate toti musafirii. Alege nuantele care iti pun in evidenta chipul, ochii si parul!

Cizme lungi cu rochie din paiete

Pentru un party in club iti doresti un outfit care sa te puna in lumina reflectoarelor! Nu vei da gres cu o rochie din paiete! Fie aceasta midi sau scurta, cu decolteu sau pe gat, vei da clasa tuturor celorlalti clienti din bar si cu siguranta vei avea platformele de social medial pline cu poze noi!

Cizme lungi si palton

Paltonul este o piesa eleganta, plina de rafinament si feminitate. Poarta paltonul pentru evenimentele outdoors, alaturi de cizmele lungi. Le poti asorta pe acestea cu nuanta hainei sau, daca vrei sa mergi la sigur, poarta-le in varianta pe negru. Daca este racoare afara, alege o esarfa fina si o pereche de manusi calduroase pentru un surplus de confort.

Tipuri de cizme

RosoW-hq9fI2F_slCO-_d5Cce3A18p17FbnKAfqBuDshviNAqleg41PzRUTolEEJ2FGlHkp-p389dRcR3dYQL4HUl8uYAPbYQ8IruPRxadwJTmtqde7UO5SjC7oiGz63yBaqVdp7

Sursa foto:

https://www.freepik.com/free-photo/legs-young-pretty-woman-boots-walking-street-fashionable-outfit-holding-purse-wearing-black-leather-jacket-white-lace-dress-spring-autumn-style_11541310.htm#page=7&query=long%20boots&position=29 

Acum ca ai aflat care sunt piesele vestimentare de zi si de seara care se potrivesc excelent cu o pereche de cizme sau ghete, este indicat sa descoperi de cate tipuri sunt acestea ca sa le poti alege mereu pe cele potrivite si asortate outfitului!

Cizmele peste genunchi. Cizmele peste genunchi si cele pana la coapse sunt foarte provocatoare, insa nu se vor potrivi pentru toate persoanele. Daca te-ai hotarat sa incerci o tinuta cu aceste cizme, atunci opteaza pentru varianta pe negru deoarece iti va scoate formele la lumina.

Cizmele pana la genunchi. La fel de sexy si populara, cizma pana la genunchi poate fi purtata atat in sezonul rece, cat si in cel cald, fie cu o pereche de pantaloni skinny sau cu o fusta scurta. Incearca cizmele pe negru, maro sau bej din piele ecologica sau naturala.

Cizmele pana la jumatatea gambei. Cizmele sau ghetele pana la jumatatea gambei sunt practice, insa nu la fel de placute in lumea fashion. Este o incaltaminte mai greu de purtat si de asortat si nu este recomandata persoanelor scunde. Printre cele mai cunoscute modele sunt cele cowboy, de ploaie sau UGG.

Botinele. Botinele pot fi purtate cu majoritatea outfiturilor, fie acestea casual sau formal, insa depinde foarte mult de modelul lor. Botinele pot avea toc subtire, gros sau platforma, asa ca ai grija sa le porti pe cele mai comode pentru tine.

Ghetele pana la glezna. Ghetele pana la glezna sunt ideale pentru activitatile zilnice, dar si pentru ocaziile business si semi-formal. Asorteaza-le cu tinutele tale favorite!

Cu alte cuvinte, desi exista numeroase modele de cizme, botine si ghete, cizmele lungi se potrivesc cu majoritatea tinutelor, fie acestea de zi sau de seara, casual sau pentru evenimentele speciale din viata ta.

Sfaturi utile pentru incepatoare

GCFD1wq3Cja7I8SPAgNmnhi20mpRt29z5qLK67dxw6md5MTY44U9tFvPmP_mnCN_khqG-CNmEzntedvXu3mhIuGBAjWBgRvXu-WAr_sZbeGFpGb-4R_6uqenTWdYHrk8Lf6Cp3NU

Sursa foto:

https://www.freepik.com/free-photo/young-stylish-woman-walking-autumn-city-cold-season-wearing-high-heeled-black-boots-leather-backpack-accessories-grey-coat-sitting-bench-fashion-trend-legs-close-up-details_9630050.htm#page=13&query=long%20boots&position=2 

Deoarece esti la inceput, este important sa descoperi cateva secrete despre cum se pot purta cizmele lungi, in functie de eveniment, anotimp, lungimea acestora dar si inaltimea ta. Descopera din cele ce urmeaza cateva recomandari pentru un outfit intotdeauna trendy, elegant si feminin!

Evita cizmele mult prea largi

Cizmele mult prea largi nu iti vor pune frumusetea piciorului in lumina, insa nici talia sau piesele vestimentare. Acestea trebuie sa fie suficient de largi pentru a purta in interior o pereche de jeans, colanti sau dres. In caz contrar, cizmele vor face cute, ceea ce poate incomoda mersul si se va crea un aspect inestetic intre incaltaminte si pantaloni.

Evita cizmele prea scurte

Asemeni criteriilor oferite anterior, cizmele prea scurte nu sunt potrivite pentru toate conformatiile deoarece pot crea iluzia unor gambe prea groase. Cizmele cu o inaltime nepotrivita taie din silueta. Daca vrei totusi sa alegi o pereche de cizme sau ghete mai scurte, incearca sa optezi pentru unele care-ti pun in evidenta forma piciorul. Probeaza mai multe modele!

Alege cizme potrivite pentru inaltimea ta

Cizmele lungi cu toc sau platforma sunt ideale pentru persoanele cu statura mai mica deoarece ofera efect de alungire pentru silueta. Pe de alta parte, daca esti inalta, atunci nu trebuie sa iti faci probleme, poti alege cizmele lungi cu toc sau fara, vei arata incredibil indiferent de dimensiunea acestuia!

Alege culorile potrivite

Vei merge intotdeauna la sigur cu negru! Cu toate acestea, unele evenimente sau outfituri necesita alte palete cromatice. Alege cizmele lungi in culorile apropiate hainelor pe care le porti, precum paletele de maro, bej, nude, bordeaux, rosu, negru, gri, alb, dar si alte culori vii, precum galben, verde sau albastru. Tine minte totusi ca o pereche de cizme lungi impresioneaza prin eleganta si feminintate, asa ca ai grija la cum combini tonurile!

Atunci cand te decizi sa investesti intr-o pereche de cizme inalte, ia in considerare stilurile tale fashion, pentru a gasi modelul ideal: cu toc, fara toc, din piele, din piele intoarsa, casual sau elegant. Ai incredere in formele tale, simte-te bine cu persoana ta si tine piept oricarei provocari printr-un outfit incredibil, atitudine si personalitate puternica!

Cometarii

Nu există comentarii!

Lasa un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
  • Inregistrare

Inregistreaza un cont nou
Deja ai cont?
Logeaza-te Sau Reseteaza parola