Cum se poarta bocancii in sezonul rece: Sfaturi, idei de tinute si modele recomandate

person Publicat de: The5thElement list In: Category 1 Pe: comment Comentariu: 0 favorite Vizualizare: 2226

Dupa atatea combinatii de rochii cu ghete si idei de tinute cu cizme lungi, a venit si randul bocancilor sa-si faca aparitia in garderoba doamnelor si domnisorelor, pentru tinute inspirate de sezon. Stim cu toatele ca, in materie de incaltaminte, iarna este sezonul in care avem cel mai mult nevoie de caldura, confort, rezistenta si siguranta. Si daca exista perechi de incaltari care pot face fata cu brio conditiilor extreme meteo, bocancii sunt acelea.

Consacrati ca fiind piesa de baza a colectiei de incaltaminte in sezonul rece, bocancii de dama clasici, cu talpa masiva si design robust te pot proteja din toate punctele de vedere in timpul iernii si pot fi extrem de trendy, daca stii cu ce sa-i asortezi. Si pentru ca ne dorim sa ai intotdeauna aparitii parca desprinse din revistele de fashion, ne-am decis sa-ti prezentam in articolul urmator cum se poarta bocancii. Mai mult, te poti inspira din cele mai cool tinute cu bocanci si te poti bucura de o serie de recomandari chic, de sezon! 

Tipuri de bocanci la moda in sezonul de iarna 

Inainte de a-ti oferi recomandari despre asortarea bocancilor in tinute de iarna si de a ne avanta spre tinute cu bocanci fabuloase, vom trece in revista cele mai populare modele de bocanci, la moda in sezonul de iarna. Iata ce tipuri de bocanci poti alege in sezonul rece: 

  • Bocanci cu talpa joasa, fara toc 

In zilele friguroase de iarna, cand principala preocupare este confortul si hainele calduroase, bocancii cu talpa joasa, fara toc, sunt incaltarile de care ai nevoie. Alaturi de o geaca groasa de iarna, o pereche de pantaloni caldurosi, o caciula si un fular, bocancii te vor ajuta sa infrunti gerul iernii. 

  • Bocanci lungi, inalti 

In sezonul de iarna, nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba nici clasica pereche de bocanci lungi, inalti, perfecti pentru completarea unor tinute comode, cu personalitate. Opteaza pentru modele de bocanci cu fermoar sau catarame, extrem de chic pentru tinutele de sezon. 

  • Bocanci clasici cu sireturi 

Un alt articol de incaltaminte clasic, nelipsit din garderoba de iarna, este si modelul de bocanci cu sireturi. Daca esti adepta tinutelor casual, aceste modele de bocanci clasici pot fi aliatul tau de nadejde pe timpul iernii. Desigur, pot fi integrati cu succes si in tinute delicate, pentru un contrast fashion de exceptie. 

  • Bocanci de tip combat 

O versiune la moda si mult mai chunky a bocancilor este si modelul de bocanci in stil combat, masivi, cu o talpa inalta si butucanoasa. Aceste modele de bocanci se asorteaza ideal in tinutele casual sau streetwear, transformandu-se in piese de rezistanta a tinutei.

Sursa foto: Shutterstock

Cum se poarta bocancii in sezonul rece: sfaturi de asortare 

Nu ai idee cum se poarta bocancii si cum pot fi integrati in tinutele de sezon? Iata cateva sfaturi de asortare de care sa tii cont atunci cand doresti sa compui tinute cu bocanci reusite! 

Asorteaza bocancii cu blugi si pantaloni

Cea mai simpla si la indemna optiune de asortare a bocancilor in tinute de iarna este alaturi de o pereche de blugi sau pantaloni, indiferent de model sau de culoare. In partea de sus poti imbraca un pulover, un cardigan sau o camasa cu palton, obtinand astfel o tinuta de zi comoda si calduroasa.  

Poarta bocanci cu colanti 

Cum mai poti purta bocancii iarna? Ei bine, poti inlocui blugii si pantalonii cu perechi confortabile de colanti. Mizeaza pe modele de colanti din piele, purtate alaturi de un pulover oversized, o camasa lunga sau o bluza asimetrica si o geaca calduroasa de iarna. 

Pantalonii scurti se potrivesc de minune cu bocanci 

Si pantalonii scurti se vor potrivi excelent cu bocancii, mai ales daca vorbim despre petrecerile indoor sau pur si simplu iti doresti un look fashion. Desigur, aici nu vorbim despre pantalonii scurti din denim, ce fac deliciul tinutelor in stil boho, ci de pantaloni scurti din tricot sau din piele, ideali pentru tinutele cochete de iarna. 

Combinatia de rochie cu bocanci este la moda 

Tinutele din rochii cu bocanci nu mai au nevoie de introducere, deoarece combinatia de rochie cu bocanci este una extrem de la moda, fie ca vorbim despre tinute casual, casual chic sau chiar elegante. In timp ce pentru o tinuta de zi poti opta pentru o rochie casual, simpla, pe care sa o asortezi bocancilor, pentru un look sexy poti aborda celebra little black dress si poti obtine un look nonconformist, insa delicat. 

Poarta bocanci cu fusta scurta sau midi 

O alta asociere inspirata de sezon poate fi cea dintre bocanci si fustele scurte sau midi. O fusta creion sau in A, de lungime medie, purtata alaturi de o pereche de bocanci si un pulover va atrage toate privirile asupra ta! 

Sursa foto: Shutterstock

Idei de tinute cu bocanci pentru sezonul rece 

Asa cum am promis, te vom inspira in continuare cu cele mai sofisticate tinute cu bocanci pe care le poti aborda in sezonul rece. Iata ideile noastre de tinute pentru femei cu bocanci! 

Tinuta cu bocanci in stil elegant 

Daca stilul elegant te reprezinta, poti aborda o tinuta eleganta cu bocanci, asortand aceste incaltari cu o rochie eleganta din brocart, tip sacou, cu decolteu in V, pe sub care sa adaugi un top elegant simplu, pe gat. Accesorizează ținuta cu o geanta tip plic si un colier statement, avand grija sa o asortezi cu o pereche de bocanci eleganti, de tip slip on. 

Sursa foto: Shutterstock

Tinuta cu bocanci in stil office 

Credeai ca nu poti alcatui tinute cu bocanci pentru birou? Ei bine, poti aborda si stilul office daca vei alege modele de bocanci care sa se potriveasca acestui stil. Asorteaza un compleu office, alcatuit din fusta si sacou, cu o pereche de dresuri fine si o pereche de bocanci cu talpa joasa, din piele. Completeaza look-ul cu un palton oversize din lana si o geanta office eleganta, din piele naturala. 

Sursa foto: Shutterstock

Tinuta cu bocanci in stil casual 

Iti doresti o tinuta confortabila pentru sezonul rece si stilul casual este preferatul tau cand vine vorba de alegerea pieselor vestimentare? Atunci avem ideea perfecta de tinuta cu bocanci pentru tine: asorteaza o pereche de jeans stil bootcut cu un pulover supradimensionat si un palton, apoi completeaza tinuta cu o pereche de bocanci clasici cu sireturi si o geanta de mana din piele.  

Sursa foto: Shutterstock

Tinuta cu bocanci in stil sport casual 

Una dintre cele mai cool combinatii vestimentare de sezon poate sta la baza asocierii unei perechi de baggy jeans cu un hanorac si o pereche de bocanci in stil combat, ca talpa masiva. Un palton oversize, o palarie in stil bucket si un rucsac de dama pot fi aditiile perfecte pentru completarea unui look casual sport inedit.  

Sursa foto: Shutterstock

Tinuta cu bocanci in stil glam 

Iti doresti sa ai o aparitie glam si festiva in acest sezon? Nu-ti fie teama sa experimentezi cu o tinuta nonconformista cu bocanci! Asorteaza o rochie cu accente metalice cu o pereche de bocanci din piele lacuita sau mata, cu sireturi. Completeaza look-ul glam cu o haina din blana artificiala voluminoasa, o pereche de dresuri elegante cu model si o geanta de umar cu detalii metalice. O pereche de ochelari de soare si cateva coliere suprapuse pot adauga si mai mult glam tinutei tale de iarna.

Sursa foto: Shutterstock

Cum se poarta bocancii: 3 modele recomandate pentru tinutele de iarna 

Pe langa ideile fabuloase de tinute de iarna cu bocanci, ti-am pregatit si cateva modele de bocanci pe care sa le asortezi in tinutele tale. Iata recomandarile noastre pentru tinute de sezon pline de stil! 

  1. Bocanci de dama din piele naturala negru Untold 

Bocancii de dama din piele naturala negru Untold sunt alegerea ideala in cazul in care doresti sa compui tinute cu stil pentru iarna. Pielea stil imprimeu de sarpe este perfecta pentru a completa tinute glam de petrecere sau festival.  

Sursa foto: The 5th Element 

2. Bocanci de dama din piele naturala burgundy Marvel

Un alt model cool de bocanci este si modelul de bocanci de dama din piele naturala alb Wrapped cu talpa joasa si sireturi. Pielea stil imprimeu de sarpe si culoarea neutra ii face perfecti pentru tinutele in stil elegant si glam, dar si in tinutele in stil casual chic.

Sursa foto: The 5th Element 

3. Bocanci de dama din piele naturala burgundy Marvel

Nici bocancii de dama din piele naturala burgundy Marvel n-ar trebui să-ți lipsească din garderoba de sezon, mai ales ca pot completa cu succes tinute casual, office sau smart casual.

Acum stii cum se poarta bocancii in sezonul rece, asa ca nu ramane decat sa tii cont de sfaturile noastre si sa te inspiri din ideile de tinute cu bocanci mentionate, pentru aparitii fashion si confortabile. Magazinul online The 5th Element te asteapta cu cele mai cool modele de bocanci, daca ai nevoie sa faci un refresh garderobei de iarna!

Cometarii

Nu există comentarii!

Lasa un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
  • Inregistrare

Inregistreaza un cont nou
Deja ai cont?
Logeaza-te Sau Reseteaza parola