Pregatiri de nunta: Sfaturi pentru alegerea pantofilor potriviti

person Publicat de: The5thElement list In: Category 1 Pe: comment Comentariu: 0 favorite Vizualizare: 963

Daca urmeaza sa fii mireasa, cu siguranta ai in cap doar pregatirile de nunta, in cel mai mic detaliu. Dupa alegerea locatiei si stabilirea invitatilor sau a meniului, trebuie sa te ocupi de rochie si de incaltari. Desi rochia pare a fi pe primul loc, pantofii de mireasa sunt extrem de importanti si pot ruina sau salva ziua cea mare.

Daca urmeaza sa fii mireasa, cu siguranta ai in cap doar pregatirile de nunta, in cel mai mic detaliu. Dupa alegerea locatiei si stabilirea invitatilor sau a meniului, trebuie sa te ocupi de rochie si de incaltari. Desi rochia pare a fi pe primul loc, pantofii de mireasa sunt extrem de importanti si pot ruina sau salva ziua cea mare.

Indiferent de modelul ales, pantofii de mireasa trebuie sa se potriveasca stilului tau, sa se asorteze perfect cu rochia si sa fie suficient de confortabili pentru zi si seara. Pare dificil, nu-i asa? Ei bine, iti punem la dispozitie sfaturi utile ca sa cumperi incaltarile perfecte pentru cea mai importanta zi din viata ta!

Descopera modalitatile optime de achizitionare a pantofilor de mireasa, din randurile de mai jos!

Cum sa alegi pantofii de mireasa

Ce sa nu uiti la nunta? Incepe cu rochia si pantofii care nu trebuie achizitionate cu o zi inainte de eveniment. Din contra, tinuta trebuie aleasa cu suficient timp inainte, pentru a vedea daca ti se potriveste si daca este confortabila.

Cautarea unei perechi de pantofi de nunta poate deveni o provocare, mai ales daca nu stii pe ce sa pui accent. Iata cateva recomandari, care te ajuta sa alegi perechea ideala!

Alege in functie de stilul personal

Inainte sa cumperi o pereche de pantofi de mireasa, gandeste-te la stilul care te reprezinta. Din fericire, nu esti obligata sa porti doar clasicii pantofi cu toc inalt, ci aproape orice tip de incaltari: balerini, sandale cu toc mic sau chiar tenisi.

Orice ai alege, asigura-te ca iti definesc personalitatea si te fac sa te simti bine in pielea ta. Nu ai purtat niciodata pantofi cu toc inalt? Ar fi bine sa-i eviti pentru ziua nuntii, fiindca te vei simti stanjenita sau chiar inconfortabil. Adori pantofii cu toc si vrei sa te simti feminina? Ai la dispozitie numeroase modele care te scot in evidenta la nunta.

Poarta pantofi comozi

Pentru o zi atat de speciala, ai nevoie de cei mai comozi pantofi de mireasa. Nu trebuie sa omiti faptul ca nunta este un eveniment care se intinde pe durata zilei si continua si noaptea. Cu siguranta, nu vrei sa renunti la pantofi dupa doar cateva ore, asa ca pune confortul pe primul loc.

Pantofii cu toc inalt sau foarte inalt sunt potriviti doar pentru femeile care sunt obisnuite cu asemenea modele. Mai mult, dupa ce te-ai gandit la model sau culoare, fii atenta si la inaltimea tocurilor, in special daca nu-ti doresti sa fii mai inalta decat partenerul. Tocurile perfecte sunt cele care ofera echilibru si comoditate in mers. Daca mergi pe varianta incaltarilor clasice, afla mai multe despre cum sa largesti pantofii din piele, astfel incat sa nu te roada si sa te poti misca liber.

Acorda atentie materialului

Fiindca ai pus pantofii pe lista de nunta, trebuie sa alegi cu mare grija si materialul din care sunt realizati. Nu vei da niciodata gres cu o pereche de pantofi din piele, pentru ca sunt rezistenti si ii poti include si in alte tinute, dupa evenimentul special din viata ta.

Alte optiuni sunt matasea naturala, crepul si satenul, deoarece sunt materiale folosite si la confectionarea rochiilor de mireasa. Poti opta pentru orice varianta, dar este recomandat sa eviti pantofii din plastic sau vinilin. In aceste modele, piciorul transpira, se irita si apare disconfortul.

Alege in functie de culoare

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-photography-of-pair-of-white-open-toe-chunky-heeled-shoes-and-bouquet-flowers-1445697/



Ocupa-te ca la carte de pregatirile de nunta si alege incaltamintea perfecta, in functie de culoare. Asadar, este indicat sa iti cumperi pantofii de mireasa intr-o culoare ce completeaza rochia. Desigur, poti miza pe stilul traditional, care presupune pantofii in aceeasi nuanta cu rochia sau intr-o culoare similara.

Nu vrei sa ai o tinuta de nunta compusa doar din alb sau bej? Opteaza pentru o culoare indrazneata, care te scoate din tipare. 

De exemplu, cele mai populare culori pentru pantofii de mireasa sunt alb si nude, dar si gri, violet, mov sau galben. Aceste variante sunt recomandate persoanelor indraznete, cu rochii de mireasa deosebite sau celor care vor sa atraga atentia doar in zona incaltarilor. Opteaza si pentru pantofi aurii sau argintii, care adauga personalitate rochiei de mireasa.

Nu uita de lungimea rochiei

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-standing-on-grass-while-holding-flower-bouquet-1666332/

Daca te intrebi ce trebuie sa faci inainte de nunta, avem raspunsul. In ceea ce priveste pantofii, nu-i alege doar in functie de criteriul estetic. Incaltamintea de nunta trebuie sa se potriveasca si cu lungimea rochiei si cu nuanta ei.

Faci nunta pe plaja sau intr-o gradina cu multa verdeata? Nu purta pantofi cu toc! Nu doar ca ii poti deteriora, dar iti va fi greu sa mergi cu ei. In acest caz, o solutie potrivita ar fi sandalele cu platforma sau balerinii care se asorteaza de minune cu o rochie de mireasa midi, lejera. Atunci cand vrei sa porti la nunta o rochie lunga, in forma de A, mizeaza pe eleganta si poarta o pereche de sandale cu barete subtiri, pantofi cu toc cui sau peep toes.

Pentru o rochie cu trena lunga, ai nevoie de pantofi cu toc mai lat, fara aplicatii care se pot agata in trena. Nu in ultimul rand, daca ai optat pentru rochie scurta de mireasa, ai o libertate mai mare de alegere: pantofi clasici cu toc, sandale cu bareta sau modele cu platforma.

Tine cont de modelul rochiei

Dupa ce te gandesti la lungimea rochiei, ai in vedere si modelul ei, pentru a cumpara pantofii perfecti. Organizarea nuntii implica si alegerea celor mai potrivite incaltari care ofera eleganta si feminitate. De pilda, pantofii nude sau argintii cu toc sunt o optiune excelenta pentru rochiile de mireasa in stil printesa.

La o rochie de mireasa asimetrica, se potrivesc si sandalele cu barete, din piele intoarsa. Iata si cum intretii pantofii din piele intoarsa, pentru incaltari ca noi!

Alege in functie de tipul pantofului

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-in-a-white-pee-toe-heeled-shoes-5317440/

In pregatirile de nunta, ai ocazia sa selectezi tipul pantofilor in care te simti cel mai confortabil. Afla care sunt cele mai populare perechi pentru evenimentul vietii tale!

Mizeaza pe pantofii stiletto

Ti-ai pus vreodata intrebarea: Ce se mai poarta la nunti? Ei bine, modelele clasice nu se demodeaza niciodata, asa ca poti sa inveti cum sa asortezi pantofii stiletto cu rochia, pentru un look impecabil! Pentru o tinuta clasica de nunta, investeste in pantofi cu toc subtire, doar daca esti obisnuita cu ei, pentru a evita accidentarile.

Cu toate acestea, nu uita ca la nunta, mireasa este in centrul atentiei. Va trebui sa dansezi si sa te misti printre invitati, asa ca opteaza pentru pantofi cu toc de maximum 8-10 centimetri, care imbina confortul cu aspectul elegant. Atunci cand nu te simti confortabil cu pantofii stiletto, indreapta-ti atentia catre modelele cu toc gros care distribuie uniform greutatea corpului.

Ia in calcul sandalele 

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/wedding-shoes-3908011/

Pe lista pregatirilor de nunta se inscriu si popularele sandale. Cele mai recomandate sunt sandalele cu barete in jurul gleznei, intr-un model stabil, flexibil si comod.

Si in aceasta situatie, poti opta pentru sandale cu toc inalt sau mic si mediu, care-ti ofera stabilitate suplimentara. Orice ti-ar placea mai mult, alege un material rezistent, precum pielea. Gasesti sandale de dama din piele naturala, in nuante ideale pentru nunta. Si sandalele cu toc mic si patrat se preteaza la o nunta, mai ales daca nu te simti bine cu niste modele inalte.

In final, mizeaza si pe sandalele cu talpa plata, care pot inlocui pantofii clasici de nunta. Acestea se potrivesc unei mirese nonconformiste sau unei femei care se casatoreste pe plaja sau in natura.

Investeste in botine elegante

Pe langa pantofi si sandale, botinele sunt si ele recomandate pentru o mireasa. Botinele cu toc gros sau subtire se poarta la nuntile care au loc in sezonul rece, alaturi de ciorapi care tin de cald.

Fii confortabila cu balerini pretiosi

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/white-floral-lace-heeled-shoes-10143670/

Incaltamintea pentru mirese nu trebuie sa aiba neaparat un toc inalt. Asadar, daca nu esti o impatimita a tocurilor sau pur si simplu vrei sa fii relaxata in aceasta zi speciala, poarta balerini eleganti si confortabili.

Balerinii albi reprezinta o alta varianta care merge foarte bine cu rochia de mireasa! Poarta modele clasice din piele, cu sau fara aplicatii, care ofera outfitului un look feminin.

Combina rochia cu tenisi albi

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/a-white-sneakers-and-perfume-bottle-on-the-mirror-8264413/

Iti doresti sa fii o mireasa care iese din tipare? Pentru o pregatire de nunta, pune pe lista de incaltaminte necesara si o pereche de tenisi albi. Atunci cand te simti confortabil cu stilul sport sau casual, nu vrei sa-l lasi deoparte nici la nunta. De aceea, nu ezita sa incalti tenisii preferati, intr-un alb imaculat. Pot parea incaltari extravagante pentru nunta, dar iti garantam ca vei fi apreciata pentru aceasta optiune indrazneata. Ce poate fi mai cool decat o tinuta lejera si originala la propria nunta?

Ai in vedere aceste criterii de baza si alege pantofii potriviti pentru mirese! Incepi pregatirile de nunta cu alegerea celor mai confortabile perechi de incaltari, care sa fie excelente pentru o zi atat de importanta.

Care sunt pantofii de mireasa pe placul tau?

Cometarii

Nu există comentarii!

Lasa un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
  • Inregistrare

Inregistreaza un cont nou
Deja ai cont?
Logeaza-te Sau Reseteaza parola