Cum sa asortezi dresurile cu sandalele tale preferate

person Publicat de: The5thElement list In: Category 1 Pe: comment Comentariu: 0 favorite Vizualizare: 7022

Pana nu demult, criticii de fashion taxau destul de dur fiecare celebritate care indraznea sa asocieze orice tip de dresuri cu sandale intr-un outfit. La drept vorbind, nu este tocmai estetic sa-ti afisezi degetele de la picioare in acelasi context cu intaritura clasica pe care dresurile obisnuite o prezinta la baza. Sa nu mai vorbim despre faptul ca dresurile mascheaza intr-un mod gresit pedichiura de vara, atat de minunata! 

Ei bine, acum combinatia de dresuri cu sandale a devenit una apreciata in tendinte. Insa nu oricum, ci prin achizitionarea unor ciorapi cu varful decupat, lipsiti de acea intaritura inestetica despre care-ti vorbeam anterior sau a unor ciorapi simpli, lipsiti de acest detaliu. Aparuti recent, acesti ciorapi sunt solutia ideala pentru momentele in care vrei sa incalti perechile preferate de sandale, iar picioarele tale sa poata intoarce toate privirile. 

Si cum a luat final perioada in care intaritura dresurilor clasice ruina outfiturile cochete, ne-am propus sa-ti aratam in articolul de astazi cum sa asortezi dresurile cu sandale intr-un mod chic si in tendinte. Iata tot ce trebuie sa stii despre asortarea dresurilor cu sandalele!

De ce sa porti dresuri? 

Conceptul de ciorapi si-a facut aparitia in Statele Unite ale Americii, in anii 1960, sub forma comuna cu care publicul feminin este obisnuit in prezent. Trendul dresurilor a fost lansat odata cu cel al fustelor mini, care s-a pastrat pana in prezent si care continua sa incante femeile din intreaga lume. Daca in trecut reprezenta o adevarata provocare asortarea dresurilor in tinute, acum solutiile sunt atat de diversificate, incat fiecare femeie poate alcatui tinute cu dresuri intr-un mod rapid si effortless chic

Piese de rezistenta in garderoba unei femei, dresurile sunt elemente recomandate de designeri din intreaga lume. Cu siguranta ai auzit adesea dezbateri realizate pe acest topic, despre cum sa porti corect dresurile, cum sa asortezi dresurile, cand sa le porti sau alte subiecte similare. Noi, cei de la The 5th Element sustinem diversificarea tinutelor cu ajutorul dresurilor, caci acestea se pot transforma din piese simple de lenjerie in piesa de rezistenta a tinutelor tale. 

Daca esti pasionata de moda, vei gasi o multime de motive pentru care merita sa porti dresuri, chiar si in combinatia de dresuri cu sandale. Iata cateva dintre cele mai importante atuuri ale dresurilor: 

  • Ajuta piciorul sa nu mai alunece in pantofi sau in sandale; 

  • Transforma piciorul intr-unul elegant, atunci cand este invelit intr-un strat subtire de dres; 

  • Ofera un plus de eleganta oricarui outfit; 

  • Rochiile si fustele nu se lipesc inestetic de picior;

  • Matifiaza piciorul in cazul transpiratiei cauzate de caldura in sezonul estival. 

Prin urmare, există numeroase motive pentru care să porți dresuri. Pe lângă protecția termică pe care acestea o oferă picioarelor, dresurile pot conferi ținutelor tale un plus de stil. Secretul consta in a sti cum sa asortezi dresurile la pantofii pe care ii porti, ceea ce ne duce catre urmatorul pas in asortarea dresurilor cu sandalele preferate. 

Sursa foto: Shutterstock

Ce sandale sa porti in functie de tipul de dres 

Pentru a ne asigura ca vei obtine cele mai cool tinute de sezon si nu numai, iti vom oferi in randurile urmatoare cateva idei de tinute, din care te vei putea inspira pentru a sti cum sa asortezi principalele tipuri de dresuri cu sandalele pe care le detii in garderoba. Iata ce sandale poti purta in functie de tipul de dres!  

Dresuri tip plasa

Daca un stil vestimentar sofisticat este cel care te reprezinta, atunci dresurile tip plasa sunt ideale pentru tine. Fie ca doresti sa adopti un stil urban cool si sa asortezi dresurile tip plasa cu o pereche de tenisi sport, fie ca doresti sa duci aceste modele de dresuri in zona eleganta, asociindu-le cu sandalele preferate, dresurile tip plasa vor reusi sa transforme tinutele tale din unele usor banale intr-unele super chic. Inca te mai intrebi daca sa porti sandale cu dres sau fara? Iata cateva combinatii care te vor ajuta sa-ti dai seama! 

  • Dresuri din plasa neagra si sandale cu toc kitten 

Ti-am vorbit intr-un articol anterior despre asortarea pantofilor cu rochia, asa ca ar trebui sa stii deja cum alegi sandalele perfecte pentru o rochie eleganta. Daca doresti sa porti celebra little black dress cu succes, iti recomandam sa mizezi pentru o pereche de sandale cu toc subtire din piele naturala si dresuri din plasa neagra, pentru o doza chic. O pereche de sandale negre Miranda din piele naturala, cu toc kitten, se vor asorta ideal cu o pereche de dresuri din plasa neagra, cu gauri mici!  

Sursa foto: Shutterstock

  • Dresuri din plasa neagra si sandale cu platforma 

Vrei sa aduci o nota sexy tinutei tale mult prea sobre? Combinatia de dresuri cu sandale va reusi sa aduca acest efect! Asorteaza fusta si sacoul office cu o pereche de dresuri din plasa neagra si o pereche de sandale de dama cu platforma din piele naturala. De pilda, modelul de sandale Rendez Vous verde din piele naturala va functiona ideal in acest ansamblu. 

Sursa foto: Shutterstock

  • Dresuri din plasa nude si sandale cu toc gros

O tinuta urban chic ideala poate fi formata dintr-un top basic, o fusta din tulle, o pereche de dresuri din plasa nude, cu diverse aplicatii glam si o pereche de sandale cu toc gros din piele naturala. Combina aceste dresuri delicate cu sandalele de dama Ava argintiu din piele, pentru un look de efect!  

Sursa foto: Shutterstock

Dresuri colorate 

Fara doar si poate, alegerea unor dresuri colorate este o dovada de indrazneala si atitudine. Si daca tot te-ai aventurat pana in acest punct, poti merge pana la capat asortand dresurile cu sandale in aceeasi culoare puternica sau intr-una complementara. Rezultatul va fi cu siguranta unul captivand, indraznet si extrem de chic. Iata cum se poarta ciorapii colorati la sandale! 

  • Dresuri colorate pana la genunchi si sandale cu platforma  

Daca vrei sa obtii un look excentric de sezon, mizeaza pe o rochie sau o fusta din materiale fluide, colorate, pe care sa le asortezi cu o pereche de ciorapi colorati pana la genunchi si o pereche de sandale cu toc gros sau platforma, specifice modei anilor 70. De pilda, o pereche de dresuri bleu se vor asorta perfect cu o pereche de sandale bleu Lara din piele naturala

Sursa foto: Shutterstock

  • Dresuri colorate opace si sandale cu toc subtire 

In sezonul tomnatic poti opta intotdeauna pentru dresuri colorate opace, care sa ofere picioarelor confortul termic dorit, mai ales atunci cand nu vrei inca sa te desparti de sandalele tale preferate. Alege sa asortezi o rochie in culorile toamnei cu o pereche de dresuri colorate opace galbene si o pereche de sandale cu toc subtire in aceeasi culoare. Sandalele lime Dhalia din piele naturala sunt perfecte in aceasta combinatie. 

Sursa foto: Shutterstock

  • Dresuri colorate cu model si sandale cu toc gros 

Vrei sa fii excentrica pana la capat? Alege sa asortezi dresuri colorate cu model si sandale cu toc gros, in culori vibrante. Opteaza pentru o fusta scurta din denim, pe care sa o completezi in stil hippie cu ajutorul unor dresuri colorate cu modele stridente si sandale cu toc gros. O pereche de sandale colorate Strappy din piele naturala sunt cu siguranta o optiune chic de asortare! 

Sursa foto: Shutterstock

Dresuri negre

Stim ca dresurile negre pot parea plictisitoare, insa daca vei asorta aceste dresuri cu sandale cu detalii stralucitoare, vei reusi sa adaugi un strop de originalitate si farmec tinutelor tale, indiferent de ocazie. Iata ce sandale porti cu dresurile negre!

  • Dresuri negre subtiri si sandale cu toc subtire

O fusta conica, alaturi de o pereche de dresuri negre si o pereche de sandale cu toc subtire pot crea tinuta office perfecta. Daca exista ciorapi pentru sandale care sa se potriveasca perfect, atunci acestia sunt dresurile negre subtiri! Alege-le si tu, alaturi de o pereche de sandale Simple Black Glow din piele naturala si completeaza in mod rafinat outfitul tau pentru birou!   

Sursa foto: Shutterstock

  • Dresuri negre opace si sandale cu toc gros

In timpul sezonului rece, dresurile negre opace se pot transforma in accesoriile ideale din garderoba femeilor stilate. Aceste modele de dresuri te pot ajuta sa creezi cele mai chic tinute de toamna, de pilda, mai ales ca-ti permit sa porti in continuare sandalele tale preferate. O rochie, un palton si un dres negru opac se vor potrivi de minune cu o pereche de sandale cu toc gros, asa cum sunt sandalele Trapeze Block Black din piele naturala

Sursa foto: Shutterstock

  • Dresuri negre pana la genunchi si sandale cu platforma  

Stii deja ca pantofii decupati se poarta cu dres, dar si ca sandalele cu sosete se numara printre trendurile momentului. Asa se intampla si in cazul dresurilor negre pana la genunchi, care se asorteaza minunat cu o pereche de sandale cu platforma in culori vii si cu diverse aplicatii. Completeaza-ti si tu tinutele cu astfel de dresuri si cu o pereche de sandale Fairytale Pink din piele naturala!   

Sursa foto: Shutterstock

Dresuri cu model 

Stim ca acest tip de dres le poate pune in dificultate chiar si pe impatimitele fashion-ului, atunci cand vine vorba de asortarea dresurilor cu sandale. Iata cu ce tipuri de combinatii poti merge la sigur! 

  • Dresuri cu dungi si sandale cu toc gros 

Dresurile cu dungi sau modele abstracte sunt ideale pentru a aduce un plus de glam tinutelor tale. Daca te regasesti in stilul elegant chic, poti miza pe asortarea unei rochii elegante animal print, a unei perechi de dresuri cu dungi si a unei perechi de sandale cu toc gros, asa cum sunt sandalele negru Evening din piele naturala. Desigur, pentru o tinuta mai cuminte, poti opta si pentru sandale de dama joase din piele naturala

Sursa foto: Shutterstock

  • Dresuri cu buline si sandale cu toc subtire 

Dresurile cu buline sunt extrem de jucause si se numara printre cele mai populare tipuri de dresuri cu model. Si cum codul bunelor maniere privind dresurile ne spune ca o adevarata lady trebuie sa poarte dresuri rafinate, iti sugeram sa optezi si tu pentru dresuri elegante cu buline, pe care sa le asortezi cu o pereche de sandale cu toc subtire, precum sandalele din piele naturala negru Bow Simple.

Sursa foto: Shutterstock  

  • Dresuri cu carouri si sandale cu toc gros 

Nici dresurile cu carouri nu sunt lasate mai prejos in topul preferintelor, mai ales ca pot fi piesa de rezistenta a unei tinute aparent banale. Completeaza si tu un outfit elegant alb-negru cu dresuri negre cu carouri si o pereche de sandale cu toc gros de culoare neagra. Daca vrei sa iesi din tipare, poti miza pentru o pereche de sandale cu imprimeuri, asa cum sunt sandalele din piele naturala corai Tanya

Sursa foto: Shutterstock

Acum stii totul despre asortarea dresurilor cu sandalele preferate si cand se poarta sandalele cu diferite tipuri de tocuri, in functie de modelul de dresuri alese. Speram ca am reusit sa te inspiram cu toate informatiile mentionate despre dresuri si va vei reusi sa-i impresionezi pe toti cei din jurul tau cu aparitiile tale glam. Daca iubesti aceste combinatii chic, te asteptam in magazinul online The 5th Element pentru a achizitona cele mai cool modele de sandale, pe care sa le asortezi cu dresurile din garderoba!  

Cometarii

Nu există comentarii!

Lasa un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
  • Inregistrare

Inregistreaza un cont nou
Deja ai cont?
Logeaza-te Sau Reseteaza parola